Krkonošské muzeum-knihovna Vrchlabí - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část B  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
, zpět

Pro pomalé spojení : Ba-Bi, Bj-Bž
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
Baban, Džian, 1977- (1)
Babuška, Adolf (1)
Back, Ernst (1)
Back, Siegfried (1)
Bacurafu, Kuráru, 1926-1983 (1)
Báča, Ján (1)
Bačkovský, Rudolf, 1881-1964 (1)
Báčová, Marie, 1941- (1)
Baehr, Albrecht (1)
Baer, Casimir Hermann, 1870.. (1)
Baer, Kasimir Hermann, 1870.. (1)
Baer, Oswald (3)
Baernreither, Josef Maria,.. (1)
Baernreither, Joseph Maria,.. (1)
Baernreither, Joseph Mario,.. (1)
Baerwald, Richard, 1867-1929 (1)
Baganz, M. (3)
Baglioni, Paolo, činný 1632.. (1)
Bahenský, František, 1976- (1)
Bahník, Václav (1)
Bahýl, Ján (1)
Bach, Anton (1)
Bachmann, Erich Karl, 1910-.. (3)
Bachmann, Erich, 1910-1991 (3)
Bachmann, Hermann (1)
Bachmann, Hilde (1)
Bachmannová, Jarmila, 1950 - (4)
Bachmannová, Jarmila, 1950- (3)
Bachtík, Jakub, 1985- (1)
Bachtík, Jan (2)
Bachtík, Oldřich (1)
Baier, Dietmar (1)
Baier, Jan, 1926-1999 (1)
Baier, Jiří (2)
Baier, Jiří, 1937- (1)
Baierová, Věra, 1945- (1)
Bajcar, Adam (1)
Bajerová, Anna, 1881-1966 (1)
Bakajsová, Jaroslava (1)
Bakesch, Anton (1)
Bakesch, Antonín (1)
Bako, Ján, 1914- (1)
Balabán, Karel, 1904-1975 (1)
Balajka, Bohuš, 1923-1994 (2)
Baláková, Hana (1)
Balaša, Gejza, 1914-1994 (1)
Balát, František, 1925-1992 (1)
Balatka, Břetislav, 1931- (3)
Balátová, Emilie, 1926-2005 (1)
Balátová-Tuláčková, Emilie (1)
Balátová-Tuláčková, Emílie (1)
Balbín, Bohuslav (2)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688 (2)
Balcar, Jiří, 1929-1968 (1)
Balcar, Vratislav (1)
Balcarová, Jitka (1)
Balda, Jiří, 1890-1968 (1)
Balda, Petr (1)
Baldessari Plumlovská, Vojt.. (1)
Baldessari, Vojtěška, 1854-.. (1)
Baleka, Jan, 1929- (1)
Balga, František (1)
Balík, Stanislav (1)
Bališová-Zamlarová Radka (1)
Ballardini, Andrea L., 1960- (1)
Ballardini, Andrea Louis, 1.. (1)
Ballek-Brodský, F. (1)
Baloun, Jan, 1928- (1)
Balthasar, Vl. (1)
Balthasar, Vladimír, 1897-1.. (2)
Bamberger, Jakub (1)
Bammes, Gottfried, 1920-2007 (1)
Ban-Jiránková, Viktoria, 19.. (1)
Baňař, Petr (2)
Banaš, Marek (1)
Banaš, Marek, 1976- (1)
Bank, Otto (1)
Banse, Ewald (1)
Bantzer, Carl (1)
Bär, Adolf, 1864- (1)
Baradlaiová, Miriam (2)
Barák, Josef, 1833-1883 (1)
Baran, Ludvík, 1920- (3)
Baranec, Tibor (1)
Baraniak, Edward (1)
Baranova, G. I. (1)
Barauer, Gustl (1)
Barbara Skoczylas-Stadnik (1)
Barberini, Maffeo, 1568-1644 (2)
Bardorff, Wilhelm, 1893-1968 (1)
Bareš, František, 1851-1924 (1)
Bareš, Ruda (1)
Bariaková, Andrea (3)
Barinov, Viktor (1)
Baroch, Miroslav (1)
Baron Brambeus, 1800-1858 (1)
Baroš, Adam (2)
Barošová, Ivana, 1980- (1)
Barsch, Paul (1)
Bárta, Dan (6)
Bárta, Dan, 1969- (1)
Bárta, Emanuel (1)
Bárta, František a kol. (1)
Bárta, Jan (1)
Bárta, Juraj, 1923- (1)
Bartels, Adolf, 1862-1945 (1)
Bartholdy, Martin (1)
Bártková-Gajdorusová, Maria (1)
Bartlová, Milena (3)
Bartlová, Milena, 1958- (1)
Bartnik, Krystyna (1)
Bartonička, Tomáš (1)
Bartonička, Tomáš, 1977- (1)
Bartoňová, Alena (2)
Bartoňová, Alena, 1957- (2)
Bartos-Höppner, Barbara (1)
Bartoš, Emanuel (1)
Bartoš, Emanuel, 1902-1966 (1)
Bartoš, František Michálek,.. (4)
Bartoš, František, 1889-1972 (4)
Bartoš, Jiří (1)
Bartoš, Josef (2)
Bartoš, Josef, 1902-1966 (1)
Bartoš, Luděk (1)
Bartoš, Martin (1)
Bartoš, Martin, 1962- (3)
Bartoš, Michal (1)
Bartoš, Miloslav (9)
Bartoš, Miloslav, 1939- (5)
Bartoš, Miroslav (1)
Bartoš, Otakar, 1928-1995 (1)
Bartoš, Štěpán, 1963- (1)
Bartošek, Julius (2)
Bartošek, Karel (1)
Bartošová, Anna (1)
Bartošová, Jana (1)
Bartošová, Veronika (1)
Baruš, Vlastimil (1)
Baruš, Vlastimil, 1935- (4)
Bary, A. de (1)
Bařina, Miloslav (5)
Bařina, Miloslav, 1947- (1)
Bashta, Andriy-Taras (1)
Basika, Karel (1)
Bass, Eduard, 1888-1946 (1)
Bastl, František (1)
Bašová, Dagmar (1)
Bašta, Jiří (2)
Baštecká, Lydia, 1948- (1)
Batala, Otto (1)
Batěk, Alexandr, 1874-1944 (1)
Batistová, Anna, 1981- (1)
Batoš, Martin (1)
Batoušek, Petr (1)
Battek, Marek J. (1)
Baudyš, Eduard (1)
Bauer, F. A. (1)
Bauer, J., 1928- (1)
Bauer, Jaroslav (2)
Bauer, Johann, 1928- (1)
Bauer, Max (1)
Bauer, Otakar, 1901-1956 (3)
Bauer, Sepp (1)
Bauer, Wilhelm, 1877-1953 (2)
Bauernfeind, Ernst (1)
Bauch, Vlastislav, 1926- (1)
Baum, Jiří (1)
Baum, Jiří, 1900-1944 (1)
Baumann, Jens (1)
Baumeister, Willy (1)
Baumgartner, Edward (1)
Baur, Erwin, 1875-1933 (1)
Bauše, Bohumil, 1845-1924 (1)
Bayard, Émile (1)
Bayer, Josef (1)
Bayer, Josef, 1860-1922 (1)
Bayer, Karol (1)
Bayerová, Tatjana (1)
Beatson, Gustav Heinrich (1)
Beck, Rudolf (1)
Beckovský, Jan František, 1.. (1)
Beckowský, Jan František, 1.. (1)
Beczkowský, Jan František,.. (1)
Bečka, Josef, 1894-1955 (1)
Bečková, Jana, 1962- (1)
Bednář, Jan (1)
Bednář, Jan, 1946- (1)
Bednář, Kamil, 1912-1972 (1)
Bednář, Karel, 1910-1970 (1)
Bednařík, František, 1892-1.. (1)
Bednařík, Karel (5)
Bednářová, Helena (1)
Bednářová, Tereza (2)
Bedrna, Karol (1)
Bedrna, Zoltán, 1933- (1)
Beer, Jan (1)
Beer, M. (1)
Beermann, Susanne, 1963-2012 (1)
Beermann-Hagel, Susanne, 19.. (1)
Begon, Michael (1)
Behl, C.F.W. (1)
Behme, Theda (1)
Běhounek, Jiří, 1929-2005 (4)
Behringer, Wolfgang, 1956- (1)
Beitl, Richard (1)
Bejček, Vladimír (2)
Belered-Dobešová, J. (1)
Bělín, Vladimír (3)
Bělina, Jan, 1869-1929 (2)
Bělina, P. (1)
Bělina, Pavel (4)
Bělina, Pavel, 1948- (1)
Bělohlav, Josef (1)
Bělohlav, Josef, 1882-1935 (3)
Bělohlávek, František (1)
Bělohlávková, Radmila (1)
Bělohradský, Miloslav, 1937- (1)
Belochonov, Il'ja Vladimiro.. (1)
Bělochová, Irena (7)
Below, Georg von, 1858-1927 (1)
Bena, Waldemar (1)
Benč, Bohuslav (1)
Benč, Bohuslav, 1956- (5)
Benčať, František (1)
Benčík, Antonín, 1926- (2)
Benčová, Yvona (3)
Benda, Jan, 1984- (1)
Benda, Jaroslav, 1882-1970 (1)
Benda, Josef, 1978- (1)
Benda, Klement, 1935-1988 (1)
Benda, Václav (1)
Bendel, Josef, 1846-1915 (2)
Bendová, Jaroslava (1)
Bendová, Lenka (3)
Beneda, Stanislav, 1931-2010 (1)
Benedix, Erich Heinz (1)
Beneš, Eduard, 1884-1948 (2)
Beneš, Edvard (2)
Beneš, Edvard, 1884-1948 (2)
Beneš, Edward, 1884-1948 (2)
Beneš, František, 1905-1971 (1)
Beneš, Jaromír (1)
Beneš, Jiří (1)
Beneš, Jiří, 1976- (1)
Beneš, Josef (1)
Beneš, Josef, 1902-1984 (1)
Beneš, Josef, 1917-2005 (1)
Beneš, Karel, 1932 květ.1.- (1)
Beneš, Karel, 1932- (1)
Beneš, Pavel (2)
Benešová, Božena, 1873-1936 (1)
Benešová, Daniela, 1929- (1)
Benešová, Jaroslava (1)
Benešovská, Klára, 1950- (1)
Bengler, Adolf, 1853-1928 (1)
Beninger, Eduard, 1897-1963 (1)
Beran, Fr. E. (1)
Beran, Jiří, 1919-1974 (1)
Beran, Josef V., 1841-1907 (1)
Beran, Luboš (2)
Beran, Lukáš, 1978- (1)
Beran, Zdeněk (1)
Beran, Zdeněk, 1983- (1)
Beránek, Ivan (1)
Beránek, Jan, 1924-2012 (2)
Beránek, Josef, 1968- (1)
Beránek, Karel, 1924- (2)
Beránek, Václav (1)
Beranová, Magdalena, 1930- (3)
Beranová, Zuzana (1)
Berber, Friedrich (1)
Berciková, Milena (1)
Berdrow, Wilhelm (1)
Berec, Michal, 1972- (1)
Berendt, Elźbieta (1)
Berg, Bengt (1)
Berg, Bengt, 1885-1967 (2)
Berge, Friedrich (1)
Bergel, Josef, 1874-1952 (1)
Bergemann, Joh. G. (1)
Berger, D. (1)
Berger, Karl (1)
Berger, Michal (1)
Berger, Rupert, 1926- (1)
Berger, Sigmund (1)
Berger, Vlastimil (1)
Berger, Zdeněk (1)
Bergerová, Alena (1)
Bergl, Josef, 1874-1952 (1)
Bergman, Jozef Ernst (1)
Bergmann, A., 1903-1982 (1)
Bergmann, Alois, 1903-1982 (1)
Bergmann, Hans (1)
Bergmann, Petr, 1967- (2)
Bergmann, Petr, 1967- Krkon.. (1)
Beriger, Georg Samuel, -1704 (1)
Beringer, Jiří Samuel, -1704 (1)
Berinker, Jiří Samuel, -1704 (1)
Berkner, Kurt (2)
Berkopec, Oton, 1906-1988 (1)
Berkovec, Jiří (1)
Berlinraut, R.L. (1)
Berman, Mieczysław (1)
Bernard, A. (1)
Bernard, Jan Hus (3)
Bernard, Josef (3)
Bernard, Walter (1)
Bernatová, Jitka (1)
Bernatová, Petra (1)
Bernau, Bedřich, 1849-1904 (2)
Berndt, Johann Christian Go.. (1)
Berndt, Otto (1)
Berndt, Walther (1)
Berneck K. G. von (1)
Bernt, Alois (1)
Berounský, F., 1868-1936 (2)
Berr, Jan a kol. (1)
Bertram, Fritz (1)
Bertsch, Karl, 1878-1965 (1)
Bertuch, F. J. (1)
Berynger, Jiří Samuel, -1704 (1)
Beseda učitelské Budče (1)
Beurlen, Karl (1)
Beutl, Rudolf (1)
Beyer, Lioba (2)
Bezděčka, Pavel (1)
Bezděčka, Pavel, 1952- (2)
Bezděčková, Klára (2)
Bezděková, Hana (1)
Bialobok, Stefan (1)
Białostocki, Jan, 1921-1988 (1)
Bianchi, Leonard, 1923-1981 (2)
Bibliographisches Institut.. (2)
Bibliothek Liberec (1)
Bibus, Felix, 1899-1971 (1)
Bičík, Ivan, 1943- (1)
Bičík, Vítězslav (1)
Bičík, Zdeněk, 1926-1990 (1)
Bidlo, Jaroslav, 1868-1937 (1)
Bieberová, Zuzana (1)
Biedermann, Margarete (1)
Biegel, Richard, 1975- (1)
Bielich, Antonín (1)
Biemann (1)
Bierhoff, Kim (1)
Biernacka, Maria (1)
Biesalski, Ernst (1)
Bigalke, Martha (3)
Bigalke, Otto (1)
Bílá, Magda, 1879-1958 (5)
Bílek, J. V. (4)
Bílek, J.V. (1)
Bílek, Jiří, 1948- (1)
Bílek, Karol, 1939- (3)
Bílek, Lukáš (1)
Bílek, Tomáš V. (2)
Bílek, Vladimír (1)
Bílková, Dagmar (2)
Bílková, Eva (1)
Bílková, Eva, 1955- (1)
Billwitz, Konrad (1)
Bílý, Jan Evangelista, 1819.. (1)
Bílý, Svatopluk (1)
Bílý, Svatopluk, 1945- (1)
Bilz, J. E. (4)
Biman, Stanislav, 1938- (1)
Bína, Jan, 1946- (1)
Bína, Jaroslav (1)
Binder, Róbert, 1897-1980 (1)
Binder, Wilhelm (1)
Biologická fakulta UK (1)
Biologická fakulta Univerzi.. (1)
Birgus, Vladimír (1)
Birke, Hubert H. (1)
Birnbaumová, Alžběta, 1898-.. (1)
Bischoff, Friedrich (1)
Biskupství královéhradecké (4)
Bissmann, O. (4)
Bittner, Konrad, 1890-1967 (1)
Bjalobžeskij, G. V. (1)
Black, David (1)
Bláha, Antonín, 1923-1984 (1)
Bláha, Radek, 1976- (1)
Bláha, Richard, 1892- (1)
Blahník, Petr (2)
Blahník, Vojtěch Kristián,.. (2)
Blahnová, Petra, 1976- (1)
Bláhová, Hana (1)
Bláhová, Marie (1)
Blahút Jan (1)
Blamey, Marjorie (1)
Blasius, R. (5)
Blatník, Pavel (1)
Blau, Josef (2)
Blau, Josef, 1872-1960 (2)
Blažej, A. (1)
Blažek, Jiří (1)
Blažek, Jiří, 1922- (1)
Blažek, Josef Tomáš, 1884-1.. (1)
Blažek, M. (1)
Blažek, Miroslav, 1916-1983 (1)
Blažek, Petr, 1973- (2)
Blažek, Viktor (1)
Blažek, Zdeněk, 1909-1970 (1)
Blažíček, Oldřich J. (Oldři.. (2)
Blažíček, Oldřich Jakub, 19.. (1)
Blažíček, Oldřich Jan (1)
Blažíčková-Horová, Naděžda (2)
Blažíčková-Horová, Naděžda,.. (2)
Blažková, Božena, 1948- (1)
Blažková, Denisa (2)
Blažková, Lenka, 1971- (1)
Blechinger, Edmund (1)
Bleibtreu, Carl (1)
Block, M. Paul (1)
Blotzheim, Glutz (1)
Blum, Karl Ludwig (1)
Blume, Dieter (1)
Blumer, Josef, 1857-1935 (1)
Blumrich, Hermann, 1895-1963 (1)
Blunck, Hans Friedrich (1)
Blümlein, Carl (1)
Bober, Anna (2)
Bober-Tubaj, Anna (1)
Bober-Tubaj, Anna [et all.... (1)
Bober-Tubaj, Anna, 1967- (3)
Bobková, Lenka (2)
Bobková, Lenka, 1947- (2)
Bobrowicz, Grzegorz (3)
Bobysud, Milan (1)
Boček, Karel, 1871-1957 (1)
Boček, Otto (1)
Bodhisatwa (1)
Bodin, Bernard (1)
Boehlich, Ernst (2)
Boehm, Max Hildebert (1)
Boehm, Max Hildebert, 1891- (1)
Boehn, Max von (1)
Boelsche, Wilhelm, 1861-1939 (1)
Boesch, Hans (1)
Bogatyriov, Piotr (1)
Boháč, Antonín, 1882-1950 (1)
Boháč, Jaroslav, 1894-1944 (1)
Boháč, Pavel (1)
Boháč, Zdeněk (2)
Boháčová, Veronika (1)
Bohatcová, Mirjam, 1919- (1)
Böhm, Čestmír (1)
Böhm, Čestmír, 1893-1966 (1)
Böhm, Hynek (1)
Bohman, Hanuš, 1903-1980 (1)
Bohmann, Karel (1)
Bohmannová, Andrea (1)
Böhnisch (1)
Bochynek, Marian (1)
Bokes, František, 1906-1968 (1)
Boldaňuk, Vladimír (1)
Boleslawita, Bohdan, 1812-1.. (1)
Bölsche, Carl E., 1861-1939 (1)
Bölsche, Carl Eduard Wilhel.. (1)
Bölsche, Guillermo, 1861-19.. (1)
Bölsche, Wilhelm, 1861-1939 (1)
Bondaruk, Pawel (1)
Bönsch, Anton (1)
Bonsch, Johann (2)
Bonuš, František, 1919-1999 (1)
Borák, Mečislav (1)
Borák, Mečislav, 1945- (2)
Borbely, Carmen-Veronica (1)
Borecki, Sebastian (1)
Borecký, Fr., 1868-1936 (2)
Boretius, F. (1)
Borgesa-Kormundová, Božena (1)
Borisjuková, Iva (2)
Born, Adolf, 1930- (3)
Bornecque, Henri (2)
Börner, Rudolf (1)
Borodin, A. M. (1)
Borovcová, Alena (1)
Borovička, Michael, 1951- (3)
Borovská, Nelly (1)
Borovský, František Adolf,.. (1)
Borovský, Jiří (1)
Borské sklárny (1)
Borské sklárny n.p. (1)
Borufka, Josef (1)
Bořecký, Jindřich, 1938- (1)
Bořický, Emanuel, 1840-1881 (3)
BÖSCH, Johann (1)
Boturová, Valentina (2)
Boubín, Jaroslav (1)
Bouček, Ant. (1)
Bouček, Bedřich, 1904-1975 (1)
Bouček, Jan (1)
Bouček, Miroslav (1)
Bouček, Zdeněk, 1924- (1)
Bouda, Cyril (1)
Bouda, Cyril, 1901-1984 (5)
Bouchner, Miroslav, 1926- (3)
Bouchner, Miroslav, 1926-20.. (3)
Bousset, Hermann (1)
Bouška, Petr (1)
Bouška, Vladimír, 1933- (1)
Bouza, Erik (1)
Bouzková, Věra (1)
Božko, Svetlana I. (1)
Brabcová, Alexandra, 1956- (1)
Brabec, Jiří, 1972- (1)
Bradáčová, Jitka (1)
Braess, Martin (1)
Bráf, Albín, 1851-1912 (1)
Brahová, Marie (1)
Brambora, Josef (1)
Branald, Adolf, 1910-2008 (2)
Brand, August, 1863-1930 (1)
Brand, Josef (1)
Brandeis, Richard, 1851-1921 (1)
Brandejs, Bedřich, 1851-1918 (1)
Brandejs, Stanislav, 1891-1.. (2)
Brandejs, Vladimír, 1937-20.. (1)
Brandes, Detlef (1)
Brandes, Detlef, 1941- (3)
Brandl, Wilhelm (1)
Braniš, Josef, 1853-1911 (2)
Braniš, Martin (1)
Brantlová, Simona (1)
Brát, Vladimír (1)
Brath, Gustav (2)
Braulík, Aug. (1)
Braun Georg (1)
Braun, Blahoslav, 1928- (1)
Braun, Jan (1)
Braun, Joseph (1)
Braune, Wolfram (2)
Braunová, Alena (2)
Braunová, Dagmar (1)
Braunová, Karolína (1)
Braunová, Petra (1)
Brázda, Jiří, 1952- (1)
Brázda, Pavel (1)
Brázdil, Rudolf (1)
Brázdil, Rudolf, 1951- (1)
Brdlík, Zdeněk, 1929-1983 (1)
Bredler, František, 1886-19.. (1)
Bredt, E.W. (1)
Bredt, F.W. (2)
Brehm, A. E. (9)
Brehm, Alfred (2)
Brehm, Alfred, 1829-1884 (6)
Brehm, Bruno, 1892-1974 (1)
Brehm, Christian Ludwig (1)
Brechler, V. (1)
Breindl, Václav, 1890-1948 (3)
Breiner, Johann Joseph von,.. (1)
Brejcha, Vladimír, nar. 1908 (1)
Bresslau, Ernst (1)
Bretholz, Berthold, 1862-19.. (5)
Bretholz, Bertold, 1862-1936 (5)
Bretschneider, Boris (2)
Breuers, Dieter (1)
Breuner, Jan Josef, 1641-17.. (1)
Breuner, Johann Joseph von,.. (1)
Breüner, Joannes Josephus,.. (1)
Brix, Michal, 1946- (1)
Brňovják, Jiří (1)
Brnušák, Michal (1)
Brodesser, Slavomír, 1940- (1)
Brodský, Jan, 1952- (1)
Brodský, Pavel (1)
Brodziński, Kazimierz, 1791.. (1)
Brohmer, P. (1)
Brok, Jindřich, 1912-1995 (1)
Brom, Pavel, 1938- (1)
Bromová, Dagmar, 1939- (1)
Broncová, Dagmar (1)
Bronsart, Huberta (1)
Brotz, Konrád
Brouček, Matěj, 1870-1941 (6)
Brouček, Stanislav (1)
Broul, Miroslav, 1945- (1)
Brož, František (1)
Brož, Miroslav a kol. (1)
Brož, Miroslav, 1928- (1)
Brožek, Bohumil (1)
Brožek, Josef (1)
Brožek, Josef, 1875-1935 (1)
Brožková, Hana (1)
Brožková, Helena (1)
Brožková, Helena, 1946- (2)
Brožková, Libuše, 1929-1991 (1)
Brožová, Jarmila, 1923-2012 (1)
Brtek, Ján (1)
Bruhn, Werner (1)
Bruhn, Wolfgang (1)
Bruník, Jiří (6)
Brunner, Michal, 1949- (1)
Brůžek, Vladimír (1)
Brückner, Gert, 1941- (1)
Brückner, Hanns (1)
Brückner, Hugo (1)
Brügel, Johann Wolfgang (2)
Brüning, Adolf (2)
Brych, Vladimír (1)
Brychnáč, Josef (1)
Břeň, Jiří (1)
Březina, Jiří, 1933- (1)
Březina, Stanislav [...et a.. (1)
Březina, Stanislav, 1976- (1)
Březinová, Jana ml. (1)
Břežinský, Václav Krolmus,.. (3)
Břízová, Eva (1)
Bub, Hans (8)
Buben, František, 1880-1956 (1)
Buben, Milan (1)
Buben, Milan M. (2)
Buben, Milan M., 1946- (5)
Buben, Milan Michael, 1946- (5)
Buben, Milan, 1946- (5)
Buben, Václav (1)
Bubeníčková, Růžena (1)
Bubeníčková, Růžena, 1939- (1)
Bubeník, Antonín, 1913-1995 (2)
Bucek, J. L. (1)
Buček, Antonín (2)
Buček, Antonín, 1942- (1)
Budil (1)
Budil, Ivo T., 1965- (1)
Budil, Ivo, 1965- (1)
Budín, Stanislav, 1903-1979 (1)
Budínová-Nidrlová, Vendula (1)
Budinská, Jitka (1)
Bufková, Iva (1)
Bufková, Ivana, 1965- (2)
Buhe, Walter (1)
Buchal Benecký, Jindřich (1)
Buchal-Benecký, Jindřich (2)
Buchar, Jan (6)
Buchar, Jan, 1859-1932 (1)
Buchar, Jan, 1932- (2)
Bucharová, Anna (1)
Bucharovič, Stanislav (1)
Buchenau, Franz Georg (1)
Buchholz, Walther (1)
Buchner, Alexander, 1911-20.. (1)
Bujalský, Luděk (1)
Bukač, Václav, 1942- (1)
Bukačová, Irena (1)
Bukovinská, Beket, 1943- (1)
Bukštynov, A. D. (1)
Bula, L. (1)
Bulín, František (1)
Bulionová, Taťana, 1914- (1)
Bulíř, Karel, 1840-1917 (1)
Bulíř, Pavel, 1949- (1)
Bulušek, Alois (1)
Bumba, Jan, 1941- (1)
Bund der Kriegsverletzten (.. (1)
Burdychová, Hana (2)
Bureš, Ivan (1)
Bureš, Leo (1)
Bureš, Leo, 1947- (1)
Bureš, Miloslav (1)
Bureš, Pavel (1)
Bureš, Pavel, 1953- (1)
Burešová, Zuzana (1)
Burger, L. (1)
Burgetová, Jarmila, 1931- (1)
Burian, Ilja, 1919-1990 (1)
Burian, Jan, 1929- (1)
Burian, Jiří, 1935- (1)
Burian, Michal, 1971- (2)
Burian, Václav, 1921-1998 (1)
Burian, Zdeněk, 1905-1981 (1)
Buriánek, František (1)
Buriánek, František, 1917- (1)
Buriánek, František, 1917-1.. (1)
Buriánková, Michaela (2)
Burianová, Miroslava, 1975- (1)
Burjánek, Vladimír (2)
Bursa, Stanislav (1)
Bursa, Stano (1)
Bursová, Veronika (1)
Burton, Robert, 1941- (1)
Busch, Arnold (1)
Busch, H. K. (1)
Buscha, Joachim (1)
Businská, Helena (1)
Businská, Helena, 1919- (1)
Busschan, Georg (1)
Buszko, Jarosław, 1952- (1)
Bušák, Josef (1)
Bušek, Bedřich (1)
Butin, Heinz (1)
Buzek, Ladislav (1)
Buzek, Ladislav, 1927- (1)
Buzek, Ladislav, 1934- (2)
Bühring, F. ...[et al.] (1)
Bücheler, Robert (1)
Bürger, Erhard Gottfried (1)
Bürger, Manfred (1)
Büsching, Johann Gustav Got.. (1)
Byam, Michele, 1944- (1)
Bychovskij, Boris E., 1908- (1)
Bykov, Boris Aleksandrovič (1)
Bystrický, Vladimír, 1934- (1)
Bžezinová, Jana st. (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.