Krkonošské muzeum-knihovna Vrchlabí - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část Ba-Bi  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
, zpět

Pro pomalé spojení : Ba-Bi, Bj-Bž
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
Baban, Džian, 1977- (1)
Babuška, Adolf (1)
Back, Ernst (1)
Back, Siegfried (1)
Bacurafu, Kuráru, 1926-1983 (1)
Báča, Ján (1)
Bačkovský, Rudolf, 1881-1964 (1)
Báčová, Marie, 1941- (1)
Baehr, Albrecht (1)
Baer, Casimir Hermann, 1870.. (1)
Baer, Kasimir Hermann, 1870.. (1)
Baer, Oswald (3)
Baernreither, Josef Maria,.. (1)
Baernreither, Joseph Maria,.. (1)
Baernreither, Joseph Mario,.. (1)
Baerwald, Richard, 1867-1929 (1)
Baganz, M. (3)
Baglioni, Paolo, činný 1632.. (1)
Bahenský, František, 1976- (1)
Bahník, Václav (1)
Bahýl, Ján (1)
Bach, Anton (1)
Bachmann, Erich Karl, 1910-.. (3)
Bachmann, Erich, 1910-1991 (3)
Bachmann, Hermann (1)
Bachmann, Hilde (1)
Bachmannová, Jarmila, 1950 - (4)
Bachmannová, Jarmila, 1950- (3)
Bachtík, Jakub, 1985- (1)
Bachtík, Jan (2)
Bachtík, Oldřich (1)
Baier, Dietmar (1)
Baier, Jan, 1926-1999 (1)
Baier, Jiří (2)
Baier, Jiří, 1937- (1)
Baierová, Věra, 1945- (1)
Bajcar, Adam (1)
Bajerová, Anna, 1881-1966 (1)
Bakajsová, Jaroslava (1)
Bakesch, Anton (1)
Bakesch, Antonín (1)
Bako, Ján, 1914- (1)
Balabán, Karel, 1904-1975 (1)
Balajka, Bohuš, 1923-1994 (2)
Baláková, Hana (1)
Balaša, Gejza, 1914-1994 (1)
Balát, František, 1925-1992 (1)
Balatka, Břetislav, 1931- (3)
Balátová, Emilie, 1926-2005 (1)
Balátová-Tuláčková, Emilie (1)
Balátová-Tuláčková, Emílie (1)
Balbín, Bohuslav (2)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688 (2)
Balcar, Jiří, 1929-1968 (1)
Balcar, Vratislav (1)
Balcarová, Jitka (1)
Balda, Jiří, 1890-1968 (1)
Balda, Petr (1)
Baldessari Plumlovská, Vojt.. (1)
Baldessari, Vojtěška, 1854-.. (1)
Baleka, Jan, 1929- (1)
Balga, František (1)
Balík, Stanislav (1)
Bališová-Zamlarová Radka (1)
Ballardini, Andrea L., 1960- (1)
Ballardini, Andrea Louis, 1.. (1)
Ballek-Brodský, F. (1)
Baloun, Jan, 1928- (1)
Balthasar, Vl. (1)
Balthasar, Vladimír, 1897-1.. (2)
Bamberger, Jakub (1)
Bammes, Gottfried, 1920-2007 (1)
Ban-Jiránková, Viktoria, 19.. (1)
Baňař, Petr (2)
Banaš, Marek (1)
Banaš, Marek, 1976- (1)
Bank, Otto (1)
Banse, Ewald (1)
Bantzer, Carl (1)
Bär, Adolf, 1864- (1)
Baradlaiová, Miriam (2)
Barák, Josef, 1833-1883 (1)
Baran, Ludvík, 1920- (3)
Baranec, Tibor (1)
Baraniak, Edward (1)
Baranova, G. I. (1)
Barauer, Gustl (1)
Barbara Skoczylas-Stadnik (1)
Barberini, Maffeo, 1568-1644 (2)
Bardorff, Wilhelm, 1893-1968 (1)
Bareš, František, 1851-1924 (1)
Bareš, Ruda (1)
Bariaková, Andrea (3)
Barinov, Viktor (1)
Baroch, Miroslav (1)
Baron Brambeus, 1800-1858 (1)
Baroš, Adam (2)
Barošová, Ivana, 1980- (1)
Barsch, Paul (1)
Bárta, Dan (6)
Bárta, Dan, 1969- (1)
Bárta, Emanuel (1)
Bárta, František a kol. (1)
Bárta, Jan (1)
Bárta, Juraj, 1923- (1)
Bartels, Adolf, 1862-1945 (1)
Bartholdy, Martin (1)
Bártková-Gajdorusová, Maria (1)
Bartlová, Milena (3)
Bartlová, Milena, 1958- (1)
Bartnik, Krystyna (1)
Bartonička, Tomáš (1)
Bartonička, Tomáš, 1977- (1)
Bartoňová, Alena (2)
Bartoňová, Alena, 1957- (2)
Bartos-Höppner, Barbara (1)
Bartoš, Emanuel (1)
Bartoš, Emanuel, 1902-1966 (1)
Bartoš, František Michálek,.. (4)
Bartoš, František, 1889-1972 (4)
Bartoš, Jiří (1)
Bartoš, Josef (2)
Bartoš, Josef, 1902-1966 (1)
Bartoš, Luděk (1)
Bartoš, Martin (1)
Bartoš, Martin, 1962- (3)
Bartoš, Michal (1)
Bartoš, Miloslav (9)
Bartoš, Miloslav, 1939- (5)
Bartoš, Miroslav (1)
Bartoš, Otakar, 1928-1995 (1)
Bartoš, Štěpán, 1963- (1)
Bartošek, Julius (2)
Bartošek, Karel (1)
Bartošová, Anna (1)
Bartošová, Jana (1)
Bartošová, Veronika (1)
Baruš, Vlastimil (1)
Baruš, Vlastimil, 1935- (4)
Bary, A. de (1)
Bařina, Miloslav (5)
Bařina, Miloslav, 1947- (1)
Bashta, Andriy-Taras (1)
Basika, Karel (1)
Bass, Eduard, 1888-1946 (1)
Bastl, František (1)
Bašová, Dagmar (1)
Bašta, Jiří (2)
Baštecká, Lydia, 1948- (1)
Batala, Otto (1)
Batěk, Alexandr, 1874-1944 (1)
Batistová, Anna, 1981- (1)
Batoš, Martin (1)
Batoušek, Petr (1)
Battek, Marek J. (1)
Baudyš, Eduard (1)
Bauer, F. A. (1)
Bauer, J., 1928- (1)
Bauer, Jaroslav (2)
Bauer, Johann, 1928- (1)
Bauer, Max (1)
Bauer, Otakar, 1901-1956 (3)
Bauer, Sepp (1)
Bauer, Wilhelm, 1877-1953 (2)
Bauernfeind, Ernst (1)
Bauch, Vlastislav, 1926- (1)
Baum, Jiří (1)
Baum, Jiří, 1900-1944 (1)
Baumann, Jens (1)
Baumeister, Willy (1)
Baumgartner, Edward (1)
Baur, Erwin, 1875-1933 (1)
Bauše, Bohumil, 1845-1924 (1)
Bayard, Émile (1)
Bayer, Josef (1)
Bayer, Josef, 1860-1922 (1)
Bayer, Karol (1)
Bayerová, Tatjana (1)
Beatson, Gustav Heinrich (1)
Beck, Rudolf (1)
Becker, Tobias Johannes, 16.. (1)
Becker, Tobiáš Jan, 1649-17.. (1)
Beckovský, Jan František, 1.. (1)
Beckowský, Jan František, 1.. (1)
Beczkowský, Jan František,.. (1)
Bečka, Josef, 1894-1955 (1)
Bečková, Jana, 1962- (1)
Bednář, Jan (1)
Bednář, Jan, 1946- (1)
Bednář, Kamil, 1912-1972 (1)
Bednář, Karel, 1910-1970 (1)
Bednařík, František, 1892-1.. (1)
Bednařík, Karel (5)
Bednářová, Helena (1)
Bednářová, Tereza (2)
Bedrna, Karol (1)
Bedrna, Zoltán, 1933- (1)
Beer, Jan (1)
Beer, M. (1)
Beermann, Susanne, 1963-2012 (1)
Beermann-Hagel, Susanne, 19.. (1)
Begon, Michael (1)
Behl, C.F.W. (1)
Behme, Theda (1)
Běhounek, Jiří, 1929-2005 (4)
Behringer, Wolfgang, 1956- (1)
Beitl, Richard (1)
Bejček, Vladimír (2)
Belered-Dobešová, J. (1)
Bělín, Vladimír (3)
Bělina, Jan, 1869-1929 (2)
Bělina, P. (1)
Bělina, Pavel (4)
Bělina, Pavel, 1948- (1)
Bělohlav, Josef (1)
Bělohlav, Josef, 1882-1935 (3)
Bělohlávek, František (1)
Bělohlávková, Radmila (1)
Bělohradský, Miloslav, 1937- (1)
Belochonov, Il'ja Vladimiro.. (1)
Bělochová, Irena (7)
Below, Georg von, 1858-1927 (1)
Bena, Waldemar (1)
Benč, Bohuslav (1)
Benč, Bohuslav, 1956- (5)
Benčať, František (1)
Benčík, Antonín, 1926- (2)
Benčová, Yvona (3)
Benda, Jan, 1984- (1)
Benda, Jaroslav, 1882-1970 (1)
Benda, Josef, 1978- (1)
Benda, Klement, 1935-1988 (1)
Benda, Václav (1)
Bendel, Josef, 1846-1915 (2)
Bendová, Jaroslava (1)
Bendová, Lenka (3)
Beneda, Stanislav, 1931-2010 (1)
Benedix, Erich Heinz (1)
Beneš, Eduard, 1884-1948 (2)
Beneš, Edvard (2)
Beneš, Edvard, 1884-1948 (2)
Beneš, Edward, 1884-1948 (2)
Beneš, František, 1905-1971 (1)
Beneš, Jaromír (1)
Beneš, Jiří (1)
Beneš, Jiří, 1976- (1)
Beneš, Josef (1)
Beneš, Josef, 1902-1984 (1)
Beneš, Josef, 1917-2005 (1)
Beneš, Karel, 1932 květ.1.- (1)
Beneš, Karel, 1932- (1)
Beneš, Pavel (2)
Benešová, Božena, 1873-1936 (1)
Benešová, Daniela, 1929- (1)
Benešová, Jaroslava (1)
Benešovská, Klára, 1950- (1)
Bengler, Adolf, 1853-1928 (1)
Beninger, Eduard, 1897-1963 (1)
Beran, Fr. E. (1)
Beran, Jiří, 1919-1974 (1)
Beran, Josef V., 1841-1907 (1)
Beran, Luboš (2)
Beran, Lukáš, 1978- (1)
Beran, Zdeněk (1)
Beran, Zdeněk, 1983- (1)
Beránek, Ivan (1)
Beránek, Jan, 1924-2012 (2)
Beránek, Josef, 1968- (1)
Beránek, Karel, 1924- (2)
Beránek, Václav (1)
Beranová, Magdalena, 1930- (3)
Beranová, Zuzana (1)
Berber, Friedrich (1)
Berciková, Milena (1)
Berdrow, Wilhelm (1)
Berec, Michal, 1972- (1)
Berendt, Elźbieta (1)
Berg, Bengt (1)
Berg, Bengt, 1885-1967 (2)
Berge, Friedrich (1)
Bergel, Josef, 1874-1952 (1)
Bergemann, Joh. G. (1)
Berger, D. (1)
Berger, Karl (1)
Berger, Michal (1)
Berger, Rupert, 1926- (1)
Berger, Sigmund (1)
Berger, Vlastimil (1)
Berger, Zdeněk (1)
Bergerová, Alena (1)
Bergl, Josef, 1874-1952 (1)
Bergman, Jozef Ernst (1)
Bergmann, A., 1903-1982 (1)
Bergmann, Alois, 1903-1982 (1)
Bergmann, Hans (1)
Bergmann, Petr, 1967- (2)
Bergmann, Petr, 1967- Krkon.. (1)
Beriger, Georg Samuel, -1704 (1)
Beringer, Jiří Samuel, -1704 (1)
Berinker, Jiří Samuel, -1704 (1)
Berkner, Kurt (2)
Berkopec, Oton, 1906-1988 (1)
Berkovec, Jiří (1)
Berlinraut, R.L. (1)
Berman, Mieczysław (1)
Bernard, A. (1)
Bernard, Jan Hus (3)
Bernard, Josef (3)
Bernard, Walter (1)
Bernatová, Jitka (1)
Bernatová, Petra (1)
Bernau, Bedřich, 1849-1904 (2)
Berndt, Johann Christian Go.. (1)
Berndt, Otto (1)
Berndt, Walther (1)
Berneck K. G. von (1)
Bernt, Alois (1)
Berounský, F., 1868-1936 (2)
Berr, Jan a kol. (1)
Bertram, Fritz (1)
Bertsch, Karl, 1878-1965 (1)
Bertuch, F. J. (1)
Berynger, Jiří Samuel, -1704 (1)
Beseda učitelské Budče (1)
Beurlen, Karl (1)
Beutl, Rudolf (1)
Beyer, Lioba (2)
Bezděčka, Pavel (1)
Bezděčka, Pavel, 1952- (2)
Bezděčková, Klára (2)
Bezděková, Hana (1)
Bialobok, Stefan (1)
Białostocki, Jan, 1921-1988 (1)
Bianchi, Leonard, 1923-1981 (2)
Bibliographisches Institut.. (2)
Bibliothek Liberec (1)
Bibus, Felix, 1899-1971 (1)
Bičík, Ivan, 1943- (1)
Bičík, Vítězslav (1)
Bičík, Zdeněk, 1926-1990 (1)
Bidlo, Jaroslav, 1868-1937 (1)
Bieberová, Zuzana (1)
Biedermann, Margarete (1)
Biegel, Richard, 1975- (1)
Bielich, Antonín (1)
Biemann (1)
Bierhoff, Kim (1)
Biernacka, Maria (1)
Biesalski, Ernst (1)
Bigalke, Martha (3)
Bigalke, Otto (1)
Bílá, Magda, 1879-1958 (5)
Bílek, J. V. (4)
Bílek, J.V. (1)
Bílek, Jiří, 1948- (1)
Bílek, Karol, 1939- (3)
Bílek, Lukáš (1)
Bílek, Tomáš V. (2)
Bílek, Vladimír (1)
Bílková, Dagmar (2)
Bílková, Eva (1)
Bílková, Eva, 1955- (1)
Billwitz, Konrad (1)
Bílý, Jan Evangelista, 1819.. (1)
Bílý, Svatopluk (1)
Bílý, Svatopluk, 1945- (1)
Bilz, J. E. (4)
Biman, Stanislav, 1938- (1)
Bína, Jan, 1946- (1)
Bína, Jaroslav (1)
Binder, Róbert, 1897-1980 (1)
Binder, Wilhelm (1)
Biologická fakulta UK (1)
Biologická fakulta Univerzi.. (1)
Birgus, Vladimír (1)
Birke, Hubert H. (1)
Birnbaumová, Alžběta, 1898-.. (1)
Bischoff, Friedrich (1)
Biskupství královéhradecké (4)
Bissmann, O. (4)
Bittner, Konrad, 1890-1967 (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.